residus

Coneix la nostra consultoria

A Eo-Ecoconsulting som experts en el el desenvolupament de projectes sostenibles, que ens han dut a liderar el sector de l’enginyeria ambiental i energètica a Andorra. Des de sempre, l’activitat d’Eo-Ecoconsulting ha buscat proposar solucions integrals, fiables i ecoeficients en els camps de la concepció, construcció, control i manteniment d’instal·lacions i equipaments.

Llegir més
Camí Ral Massana

Camí Ral de la Massana, espai de lleure i desplaçament sostenible

Fa uns mesos s’inaugurava el Camí Ral de la Massana, un projecte d’obra civil amb integració paisatgística que ha portat a terme Eo-Ecoconsulting i que uneix les parròquies d’Andorra la Vella amb la Massana. El projecte es va iniciar el 2007. El camí, és ja tot un èxit aquest estiu amb gent passejant i anant en bicicleta i ha esdevingut un espai perfecte de lleure i desplaçament sostenible a peu.

Llegir més
Incendis

L'escalfament global i els incendis

A causa de l'activitat humana, els nivells de CO₂ a l'atmosfera són ja un 50% més alts que en l'època preindustrial, malgrat la reducció momentània de les emissions de gasos d'efecte hivernacle durant la pandèmia. A mesura que el clima es calenta, els episodis de sequera, altes temperatures i baixa humitat es tornen més freqüents i extrems. I això repercuteix en el risc d'incendis, com estem veient aquests dies.

Llegir més
Protegirse_del_sol

Com refugiar-se de les altes temperatures

Parlàvem fa pocs dies al blog, amb motiu del Dia Mundial de la Lluita contra la Desertificació i la Sequera, que les altes temperatures registrades aquest mes de juny no es podien atribuir a l’escalfament global, però sí que aquest és el causant del caràcter tan extrem i prematur de les onades de calor que hem viscut. Com es presentaran llavors els mesos més calorosos de l’estiu?

Llegir més
Sequera

La lluita contra la desertificació i la sequera

Aquests dies de tanta calor és pertinent recordar que avui, 17 de juny, és el Dia Mundial de la Lluita contra la Desertificació i la Sequera. Precisament les sequeres es troben entre les amenaces més grans per al desenvolupament sostenible, especialment als països en desenvolupament, però cada vegada en són més els països desenvolupats afectats. Les previsions estimen que per al 2050 les sequeres afectin més de les tres quartes parts de la població mundial.

Llegir més
Dia_Mundial_Medi_Ambient

Una sola Terra

Un any més ens sumem al Dia Mundial del Medi Ambient, que se celebra tots els 5 de juny. Una commemoració clau per a conscienciar sobre la necessitat i importància de cuidar els nostres entorns naturals i en definitiva el nostre planeta per tal de garantir la salut de tots els seus habitants.

Llegir més