nova web  EO-Ecoconsulting Andorra

A EO-Ecoconsulting estrenem pàgina web

A EO-Ecoconsulting estrenem pàgina web per poder presentar d’una forma clara i de qualitat quin són els nostres objectius, a la vegada de donar a conèixer tot el treball i serveis que des de la consultoria ambiental i sanitària s’ha fet i es pot fer per al desenvolupament de projectes sostenibles al nostre país, millorant el nostre medi ambient i, en definitiva, la nostra vida a Andorra.

Llegir més

Per què no hem de reutilitzar les ampolles de plàstic?

El plàstic és l’envàs més estès arreu del món i, en el cas de les ampolles, cada vegada és més habitual veure com molta gent les duu a la bossa, la motxilla... Així mateix, en municipis on l’aigua de l’aixeta és potable, sembla lògic que les reomplim, en comptes de gastar-nos els diners en una de nova cada vegada que se’ns acaba. Doncs cal que sapigueu que aquesta pràctica és molt perillosa per a la salut.

Llegir més

Bones pràctiques per prevenir la contaminació creuada dels aliments

El risc de contaminació creuada dels aliments no ha d'escapar al control dins de les empreses alimentàries o a casa. Les més estrictes mesures de seguretat i higiene en la producció o manipulació d'aliments poden fracassar, si, d'alguna manera, les matèries ja innòcues arriben a entrar en contacte, directe o indirecte, amb aliments contaminats.

Llegir més

Reducció del consum de bosses de plàstic a Andorra

La reducció de les bosses de plàstic al país es va establir com a mesura prioritària de prevenció al Pla nacional de residus 2017-2020. Des d’Eo-Ecoconsulting, com a especialistes en la prestació de serveis i el desenvolupament de projectes sostenibles, volem donar-vos a conèixer les noves mesures.

Llegir més

Com obrir un bar o un restaurant a Andorra

Normativa per obrir un bar o un restaurant a andorra

Si vols obrir un establiment que desenvolupa activitats alimentàries a Andorra, aquest article t'interessara.

Llegir més
 Andorra Land Art 2017

Andorra Land Art 2017

La biennal internacional Andorra Land Art, impulsada pels postulats del moviment sorgit a final de la dècada del 1960 i principi del 1970 a l’Amèrica del Nord, torna al país acompanyada d’aquest corrent artístic.

Llegir més